Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 10 razy Wiek: 27 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 414 Skąd: Marienwalde
Wysłany: 2007-07-24, 16:03 Loty
Fajnie, ale motyw "latania" samochodami Jon Singleton to chyba ściągnął z "60 sekund". Tam Nicolas Cage też uprawiał skok w dal Shelbym.
Wysłany: 2007-07-26, 20:52
No, ale trzeba przyznać że motyw lotu w 2F2F też był ciekawy. Przynajmniej Suki pokazała facetom, że kobieta potrafi. Bo nie wszyscy Panowie przeskoczyli...
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 10 razy Wiek: 27 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 414 Skąd: Marienwalde
Wysłany: 2007-07-27, 14:10
Teraz wam mam to tłumaczyć? Dobra.
Jack wcześniej wcisnął nitro, a tym samym, w chwili "opuszczania" mostu miał stałą prędkość, a energia kinetyczna Supry zaczęła spadać.
Brian natomiast na moście był w trakcie przyspieszania, a tym samy jego energia kinetyczna wzrastała.
W rezultacie osiągnął wyższą EK, wzbił się w powietrze wyżej, a to przełożyło się na odległość.
Mniej więcej dlatego Skyline poleciał dalej.
Wysłany: 2007-07-27, 18:00
Rany poczułam się jak na fizyce... Ble...
Ale trzeba przyznać że Eclipsik ma rację!
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline Pomogła: 9 razy Wiek: 17 Dołączyła: 16 Cze 2007 Posty: 344 Skąd: Stęszew
Wysłany: 2007-07-27, 22:23
eclipse napisał/a:
Teraz wam mam to tłumaczyć? Dobra.
Jack wcześniej wcisnął nitro, a tym samym, w chwili "opuszczania" mostu miał stałą prędkość, a energia kinetyczna Supry zaczęła spadać.
Brian natomiast na moście był w trakcie przyspieszania, a tym samy jego energia kinetyczna wzrastała.
W rezultacie osiągnął wyższą EK, wzbił się w powietrze wyżej, a to przełożyło się na odległość.
Mniej więcej dlatego Skyline poleciał dalej.
Widzę, ża mamy na forum geniusza Z fizyki raczej kiepska jestem i tylko czwórkę miałam, ale dzięki naszemu mądremu modowi dowiedziałam się czegoś ;-)
Wysłany: 2007-07-28, 11:30
Mia napisał/a:
Z fizyki raczej kiepska jestem i tylko czwórkę miałam
Powiem Ci, dziubasku mój kochany, że oceny nie odzwierciedlają prawdziwej wiedzy, a nawet geniuszu...
Taki Einstein, na ten przykład, z fizyki nawet czwórki nie miał, a Nobla dostał...
A wracając do tematu.
Bubu napisał/a:
wątpię czy możliwy
Wszystkie loty są realne, ale niektóre bardzo trudne.
Ja podejrzewam, że zanim Yenko wylądował na jachcie, nie jeden raz bawił się w rybkę...
Wysłany: 2007-07-29, 20:26
Moim zdaniem loty były efektowne, ale bardziej podkręcał mnie normalny wyścig czy drift niż takie bajery. Przekładam to po prostu na realia Polski i wiem że nocne wyścigi uliczne w Polsce są możliwe bo nawet kiedyś w jednych uczestniczyłam, ale jakoś nie widzę takich lotów, nawet biorąc pod uwagę że mielibyśmy taki most.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.