Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 7 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 672 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-02-03, 16:00
fakt że nie bardzo pasuje do tej części filmu ale jeśli mówimy o samym samochodzie to chyba wszyscy się zgodzą że to cudne autko - zresztą jak każdy Muscle Car
Wysłany: 2008-07-22, 11:00
Tadzik napisał/a:
Fura jakos nie spodobała mi sie nie pasowala do TD wszedzie Sportowe fury typu Nissan 350z a tu Ci Vin podlatuje takim starociem
No tak ale Ford Mustang wam się podoba jakoś
y0 [Usunięty]
Wysłany: 2008-07-22, 13:51
Tadzik napisał/a:
Fura jakos nie spodobała mi sie nie pasowala do TD wszedzie Sportowe fury typu Nissan 350z a tu Ci Vin podlatuje takim starociem
Tylko szkoda, ze te "starocie" ma tyle pod maska i tyle kosztuje
jego moc i wyglad napewno nie dorowna kiedyś twojemu o ile bedziesz miał.
RobZombie_HFN [Usunięty]
Wysłany: 2008-09-10, 13:28
Przyjechał tym czym chciał gdyby chciał jakimś maluchem to by przyjechał maluchem (tylko że w scenariuszu było że Plymouthem ma przyjechać )
brianhavesupra [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-15, 22:49
Na początku nie wiedziałem co to za autko ale zwolniłem klatki i przeczytałem ROAD RUNNER I w śrdoku Dom Ciekawi m,nie do dziś kto wygra ten wyścig. Taa ciekawe jak on po typ ... parkingu wąskim będzie driftował taką Krową to autko na 1/4 mili podoba mi sie
Kien [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-09, 23:08
Moim zdaniem Dominik miał mieć efektowne wejście i się wyróżnić, co moim zdaniem udało mu się w 100%. Co do wyścigu to uważam, że Dominik wygra
Ulubiona Część Filmu: III
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline
Wysłany: 2009-02-06, 02:26
Tadzik napisał/a:
To ze lecialo mu z rury to moge byc efekty komputerowe ;-)
A nie prawda bo jak miał zamontowany podtlenek azotu to, to spowodowało dawanie z rury ogniem :] Choć nie koniecznie jest dużo czynników, przez które to się dzieje
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 7 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 672 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2009-02-06, 15:46
checiu napisał/a:
bo jak miał za montowany podtlenek azotu
To się pisze razem a po drugie to nie wiemy czy miał instalację nitro (osobiście w to wątpię) a nawet jeśli to nic nie znaczy, ponieważ podtlenek jest dostarczany do komory spalania dopiero bo odkręceniu zaworu w butli (naciśnięcie guzika - najczęściej jest on czerwony) więc to na pewno nie jest zasługa nitro bo nikt nie wprowadza podtlenku azotu do komory kiedy samochód stoi bo to się kończy prawie zawsze przegrzaniem silnika a na 100% do filmu efekt dorobiono komputerowo tak jak twierdzi Tadzik
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline
Wysłany: 2009-05-20, 13:10
Zwróćie na jedna rzecz uwagę ten playmouth jest taki sam jakim letty jezdzila w 4 czesci.. nie mowi wam to czegos np ze torreto bedzie naprzyklad jezdzil nim w 5 czesci bym uczcic pamiec letty?
Wysłany: 2009-05-20, 16:19
Szybko i Wściekle jest przed Tokyo Driftem więc śmiem podejrzewać, że w TD Dom jeździł nim dla uczczenia pamięci po ukochanej ale co do tego odnośnie 5 to raczej wątpię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.