jak nazywał sie ten kumpel tego całego tashi co mial żólte włosy i raz bił się z twinkiem w szkole........................ i raz nacharał twinkowi na gęmbęł .
Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline Pomogła: 9 razy Wiek: 17 Dołączyła: 16 Cze 2007 Posty: 344 Skąd: Stęszew
Wysłany: 2007-08-04, 18:17 Re: kumpel dk.
wariat napisał/a:
jak nazywał sie ten kumpel tego całego tashi co mial żólte włosy i raz bił się z twinkiem w szkole........................ i raz nacharał twinkowi na gęmbęł .
Kumpla DK grał w filmie Leonardo Nam ;-)
Lukaser [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-04, 20:45
Ale chyba w filmie nie było podane jak ta postać się zowie ;-)
Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 7 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 672 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-06-29, 10:48
Cytat:
i jeszcze mial brzydkie auto zrobione
Czy ja wiem - mnie tam się nissanik 350z podoba ale rola jaką zagrał ten aktor jest raczej odpychająca
Wysłany: 2008-07-20, 03:45
Zgodze się, postacie Morimoto i Takashi nie przypadły mi do gustu, ale aktorzy odwalili kawał dobrej roboty .
y0 [Usunięty]
Wysłany: 2008-07-21, 07:45
Tak jak Bandoleros powiedział odwalili kawał dobrej roboty, ale co do samochodu Morimoto z uwagi ze to Nissan 350z ładny, ale te spojlery do niego nie pasuja. A co do aktora to jakos go nie po lubialem strasznie pewny siebie i przydu*as DK
Bandoleros [Usunięty]
Wysłany: 2008-07-21, 17:25
Morimoto nie pasował mi od początku filmu. Ale aktor który go grał jest zajebisty W bonusach był filmik w którym biegał z kamerą i wszystkich kręcił
y0 [Usunięty]
Wysłany: 2008-07-21, 21:05
Jak dla mnie to nie przypadł mi do gustu zbytnio taki sobie, ale dobrze sie bije mozna mu przyznac .
gatto [Usunięty]
Wysłany: 2008-07-22, 15:12
a kto by go lubił
//edit
pare wyrazów i jakaś emotka to stanowczo za mało jak na wartosciowy post, zacznij je rozwijać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.