Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 10 razy Wiek: 27 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 414 Skąd: Marienwalde
Wysłany: 2007-07-23, 11:47 Teleportacja?
Nadeszła pora na dalszy ciąg Tokio drifta... chociaż w czwórce wszystko się wyjaśni...
Han się teleportował tuż przed wybuchem, wyścig wygrał Sean, który jest z Neelą, Letty przyleciała do Doma do Tokio i razem z Seanem, Neelą i... Hanem mieszkają w jego warsztacie.
Wysłany: 2007-07-23, 11:50
i bomba!
Tak może być. Jeśli Han żyje to wszystko gra! Ja bym tam gdzieś jeszcze dołożyła Roma. :mrgreen:
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Lancer Evo IX Pomógł: 12 razy Wiek: 19 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 719 Skąd: Stęszew
Wysłany: 2007-07-23, 15:06
Nie Han uciekł zanim wybuchł samochód... typowa fabuła, wszystko na ostatnią porę! ;-)
Wysłany: 2007-07-24, 11:54
Tak tylko szkoda że mazda była pokazana po dachowaniu a tm siedział han który był załamany i już się nie ruszał :-/ no śmiesznie by było gdyby czekała aż kamera zpuści z niego "oko" :-/ mi to nie pasuje bo han nieżyje. Szkoda ale nie żyje :-/
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 10 razy Wiek: 27 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 414 Skąd: Marienwalde
Wysłany: 2007-07-24, 16:15
Lukaser napisał/a:
han nieżyje
Poczekaj, aż młoda wróci, ona ci da... Han nie żyje, dobre...
Wysłany: 2007-07-26, 20:51
Słuchaj no LUKASER... Han żyje jasne?! Mam nadzieję że moja wypowiedź jest zrozumiała nawet dla 14-latka! Widziałeś zwłoki? Widziałeś pogrzeb? To skąd ta pewność?
Heh Wczoraj oglądałem tą scene i też to zauważyłem.
Dali by tam chociaż manekina, chyba że Han uciekł bo był pokazany tuż przed wybuchem pusty samochód
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.