To już jest takie gdybanie ale gdyby akcja Tokio Drift nie działa się w Tokio to w jakim innym mieście waszym zdaniem mógłby być utrzymany taki klimat wyścigów?
Ja jeśli nie Tokio to widzę ewentualnie Rosję. Tam takie wyczyny też są surowo zabronione a co za tym idzie bardziej pociągające! :-D
Ulubiona Część Filmu: II
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Lancer Evo VII Pomógł: 3 razy Wiek: 16 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 261 Skąd: Z Camp Nou ! ;>
Wysłany: 2007-08-03, 15:46
bravo mia super to zrobiłaś ;-)
_________________ Need For Speed : Most Wanted
THE BEST ! ! !
Agresor [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-15, 17:14
Hehe Mia ma talent:] do photoshopa a wracając do tematu:] Nie widze innego miasta niż Tokyo w Japonii bynajmniej technika jazdy "Drift" narodziła się w samym sercu Japonii od Japończyków i reżyser tylko tam mógł przedstawić relacje właśnie tego filmu
Back flip [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-16, 11:27
No nieźle Ci to wyszło ale wyścigi w Stęszewie??? Bez przesady co chwile musieli by wymieniać jakieś części podwozia bo my mamy takie dobre drobi że cały świat nam ich zazdrośći :lol:
Też mieszkam w Stęszewie i niema tu żadnej ciekawej trasy żeby mógł odbyc się tu jaki kolwiek wyścig ;-) jedynie tak jak kolega Bubu ( bo my się znamy :-P ) powiedział:
Bubu napisał/a:
W Stęszewie... droga na witobel jest bardziej kręta niż ta górska w Tokyo Drift!!
Ale też niejest zaciekawa ale najlepsza jaka może być ;-)
Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline Pomogła: 9 razy Wiek: 17 Dołączyła: 16 Cze 2007 Posty: 344 Skąd: Stęszew
Wysłany: 2007-08-16, 12:23
Back flip napisał/a:
No nieźle Ci to wyszło ale wyścigi w Stęszewie??? Bez przesady co chwile musieli by wymieniać jakieś części podwozia bo my mamy takie dobre drobi że cały świat nam ich zazdrośći :lol:
Z tym się z Tobą zgodzę, stan dróg jest beznadziejny :-/
Back flip napisał/a:
Bubu napisał/a:
W Stęszewie... droga na witobel jest bardziej kręta niż ta górska w Tokyo Drift!!
Ale też niejest zaciekawa ale najlepsza jaka może być ;-)
Właśnie tą drogę również miałam na myśli w mojej wypowiedzi ;-)
Zresztą mówiłam to pół-żartem, pół-serio ... :-P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.