Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Lancer Evo IX Pomógł: 12 razy Wiek: 19 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 719 Skąd: Stęszew
Wysłany: 2007-07-11, 19:14
Tylko że ja na co dzień radia nie słucham, tylko jak jadę samochodem, a to już rodzice wybierają, jak mi pozwolą posłuchać RMFFM to i tak dobrze, bo oni lubią inną stację, Eske też bym słuchał!
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 10 razy Wiek: 27 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 414 Skąd: Marienwalde
Wysłany: 2007-07-18, 20:26
Lukaser napisał/a:
jest jedna - E.L.E.K.T.R.O !!
Czyli, że techno. Elektro to odłam techno, a raczej jego część.
Wysłany: 2007-07-18, 20:32
wiesz co to zależy. Ty to wyjaśniłeś fachowo ale jeśli posłuchasz typowego techna i np elektra dj'a rally to byś zauważył różnice. Ja traktuje techno, trance, house i elektro jako osobe typy muzyk
Ulubiony Samochód: Nissan Silvia Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 551 Skąd: Kostrzyn Wlkp
Wysłany: 2007-07-18, 20:32
Ja lubię wszystko od każdego po trochu Np teraz na okrągło słucham
Paul Van Dyk FT. Jessica Sutta : White Lies
Magnus Carlsson : Live Forever :mrgreen:
Wysłany: 2007-07-18, 20:34
Ja tam uwielbiam słuchać wszystkiego:D:D:D
Nawet Disco-Polo:D:D:D
A w samochodzie to najlepiej Techno:D
Lukaser [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-18, 20:42
popieram Paul Van Dyk ;-) A posłuchajcie tego:
Ale najpierw wstańcie i prawą rękę na serducho i śpiewamy ^^
http://www.wrzuta.pl/audi..._goscinnie_midz
Nie na Zawisza wymiata no nie??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.