Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline
Wysłany: 2009-06-13, 01:06
jeśli dziewczyny też mogą głosować, to powiem, że oddałabym wszystko, żeby wyglądać jak Mia no i to, by być siostrą Doma, który ma tak fajnych kolegów.. hehe
no, fakt faktem, wyrobiła się. I również idealnie zagrała.
Ulubiona Część Filmu: III
Ulubiony Samochód: Mazda RX7 Veilside
Wysłany: 2010-06-14, 20:47
Nie oszukujmy się w filmie każdy znajdzie kobietę dla siebie. Pomarzyć zawsze można ale pewnie nikt z nas jej nigdy na oczy nie zobaczy. No ale to film i wiadomo jak jest pokazane Miami. Same ładne kobiety, a w rzeczywistości pewnie grubasy latają i tak nieogarnięte dziewczyny, że nie chce aż się patrzeć (oczywiście nie wszystkie)
Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline
Wysłany: 2010-08-07, 22:51
Mi najbardziej podoba się Neela. A jeśli chodzi o Miię to dla mnie ona wyglądała lepiej w jedynce. Jakoś niepodobają mi się jej sprostowane włosy w czwórce. Ale o gustach się podobno nie dyskutuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.