Ulubiona Część Filmu: II
Ulubiony Samochód: Toyota Supra
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Sie 2009 Posty: 92 Skąd: Nowe Miasteczko
Wysłany: 2009-11-21, 12:41
(ale szybko się obudziiiłam)
Pierwszy raz widziałam film w kinie i normalnie odrazu ''ah oh''
choc jak ktoś już wspomniał niektóre sceny były przesadzone... np. to jak w tunelu samochody przejeżdżają przez ścianie ognia (miałam odczucie jak z jakies gry)
No ale ogólnie wrażenia baardzo dobre.
Niezłe wyścigi, dobre teksty i ten klimat
Też jest + ,że te wszytskie akcje się powiedzmy...miej więcej wyjaśniły.
Oczywiście film godny polecenia
Szkoda ,że tam supry nie było ale to tak na marginesie...
Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Dodge Challenger
Wiek: 14 Dołączył: 12 Gru 2009 Posty: 49 Skąd: Los Angeles
Wysłany: 2009-12-12, 23:41
Byłem na filmie zaraz jak tylko wyszedł.Super film.CZEKAM NA NASTĘPNĄ CZĘŚĆ.Tylko najgorsze jest jedno.5 Może być jeszcze coś ciekawego ale co będzie w 6?
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Lancer Evo VII Pomógł: 3 razy Wiek: 16 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 261 Skąd: Z Camp Nou ! ;>
Wysłany: 2009-12-13, 11:16
Ja się już w tej chwili idę pociąć! Zgnajcie ! Jeszcze piątka nie wyszła a ten już o szóstce nawija Znając twórców F&F to zrobią tak że 5 to będzie czas akcji jeszcze przed tą częścią która będzie opisywała wydarzenia z przed jedynki -.- po co oni to tak mieszają
Wysłany: 2009-12-13, 15:53
hehe.... ^^
Ja tam na 6 nie czekam... Będę się cieszyć jak 5 wyjdzie... tylko w sumie.. hym jestem ciekawa co będzie w niej... i oby był ten aktor co grał Roma w 2
Hym.... zgodzę się z Qubą znając pomysły ''universala'' kto wi czy tak nie będzie... Choc najbardziej mnie ciekawi... jakie wozy ?
Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 412 Skąd: Jarosław
Wysłany: 2009-12-13, 16:07
Szczerze? To chyba bym nie chciał, żeby wyszła kolejna część... Boję się, że powstanie chłam jakich wiele, z powodu braku pomysłów... Nie chcielibyśmy przecież, żeby z tej serii powstała Moda na Sukces, prawda?
Ale jeśli część miałaby być naprawdę dobra, to w sumie czemu nie
Ulubiona Część Filmu: III
Ulubiony Samochód: Nissan 350Z
Wysłany: 2009-12-15, 14:32
Nowy F&F ma być gotowy na koniec 2011 lub początek 2012. Są już "mini" - trailery, ale podobno pomysłów wcale nie brakuje . Wręcz przeciwnie - ma być bardzo dobra fabuła. Z drugiej strony jeśli fabuła ma być taka jak czwórka to ja nie chcę piątki
Wysłany: 2009-12-15, 21:22
Mini trailery? Chyba nie widziałam żadnego.
Tak w dużej ilości filmach miałabyc świetna fabuła..a czasem jest przeciwnie..
Ja tam nie chce F&F w wersji 'Mody na Sukces'...
Miejmy nadzieje ,że DOBRYCH pomysłów nie zabraknie i wszytsko będzię dobrze...
A tak wgl. Jeśli macie te 'mini trailery' do piątki to ja linka prosze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.