BEWARE!! There are a LOT of spoilers in this docu!
Special programme looking behind the scenes at the making of
Fast &Furious, the fourth film in the franchise that reunites stars of
the original Vin Diesel and Paul Walker.
DOWNLOAD:
- Nie mój upload.
- Linki pochodzą z: darkwarez.pl
- Brak hasła.
- Wersja ANG.
- Brak PL napisów.
- Jakość filmu: XviD 624x352 25fps
- Jakość dźwięku: MP3 2.0
Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline
Wysłany: 2009-04-19, 15:27
Ja też miałem już to wcześniej tylko brakowało mi trochę czasu na wrzucenie tego tutaj na forum , ale znalazłem chwilkę wolnego czasu i wrzuciłem Napisy może i kiedyś się pojawią do tego, ale jak na chwilę obecną nie ma.
Wysłany: 2009-04-19, 19:22
Wrzucił bym na inny serwer, ale za słabe mam łącze internetowe do tego
Może uda mi się znaleźć aktualne linki z tym "Behind The Scenes" na innych forach z warezami, żeby był do ściągnięcia z innych serwerów, ale nie obiecuję
EDIT!
Nowe linki Fast & Furious 2009 Behind The Scenes z serwera OdSiebie:
DOWNLOAD:
- Nie mój upload.
- Linki pochodzą z: odsiebie.com
- Brak hasła.
- Wersja ANG.
- Brak PL napisów.
- Jakość filmu: XviD
- Jakość dźwięku: MP3
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 7 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 672 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2009-05-10, 16:49
# dni temu zacząłem robić polskie napisy dla tych co nie bardzo posługują się angielskim ale zważywszy na ogrom pracy w szkole nie mam najmniejszego pojęcia kiedy skończę. W każdym razie nie prędko
Wysłany: 2009-12-27, 22:59
Brian_Oconner napisał/a:
Mam pytanie za nim ściągnę co to jest?
Zgadnij...
Oglądałeś kulisy Szybcy i Wściekli lub 2 Fast 2 Furious albo F&F Tokyo Drift które były dołączone do filmu na DVD?
Jeżeli tak to kliknij na miniaturkę screena która jest w pierwszym poście tego tematu i sam sobie odpowiedz co to może być.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.