Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline
Wysłany: 2009-04-06, 20:54 Nissan Skyline R34
FOTKI:
GT-R został wyprodukowany w 1999 roku, zostało zmodyfikowane podwozie, zmianom uległy również inne elementy. Bardziej wytrzymały block od R33 N1 GT-R został założony we wszystkich GT-R’ach R34. Standardowo R34 był zaopatrzony w stalowe turbiny. Turbina w R34 N1 została zaopatrzona w łożyska kulkowe. Skrzynia biegów również została wzmocniona. Wałki rozrządu zostały na nowo zestrojone i w dużym stopniu różniły się od RB26DETT. Orurowanie i intercooler zostały bardzo dopracowane i ulepszone. Nissan także wypuścił specjalne udoskonalone wersje R34 GT-R i nazwał je V-spec II Powstał także R34 GT-R V II specs N1, zbyt mało części dla Nismo zmusiło ich do zaprzestanie produkcji samochodu szybszego do V-spec II. Grał w wielu filmach np. "Za szybcy za wściekli"
Wysłany: 2009-04-06, 22:06
Opis Super
Auto : Zajebiście zmodyfikowane pod maską, w kabinie auta jak i na zewnątrz pakiet nismo z felgami Volka robią powalające wrażenie, pod maską chociaż brudno to i tak widać wielkiego stożka i parę innych cudeniek (chłodnice turbotechics itp.) wnętrze to już inna bajka siedzenia i pasy OMP, kierownica MOMO reszta standard ale i tak jest bosko...
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 7 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 672 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2009-04-07, 06:19
Co to dużo mówić - autko marzenie, o osiągach nie ma co dyskutować bo tabele mówią same za siebie a co do tuningu wizualnego to tak jak Gnapek bardzo podoba mi się "dyskretny tuning" - wiesz że masz nieseryjny samochód ale nie rzuca się w oczy
Wysłany: 2009-04-07, 16:40
Pomogę 2 ostatnie zdjecią są wykonane przez NBC Picture na torze wyscigowym. A na dodatek samochod zostal wyposazony przez te same firmy w body kit i pratycznie wygląd tak jak w czesci 2 jak doczytałem.
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 7 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 672 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2009-04-07, 17:59
przemas2232 napisał/a:
z wyglądu nie pozorny
Czy ja mam przewidzenia czy mój monitor oszalał i wyświetla inne zdjęcie Niepozorny to jest chyba ostatnie słowo które może opisywać r34. Już z wyglądu widać że to bestia. Bardzo długa i szeroka maska świadczy o tym że pod spodem znajduje się jednostka napędowa, która może być wykorzystywana w małych samolotach
Ulubiona Część Filmu: III
Wysłany: 2009-04-08, 09:26
mich_bra napisał/a:
Czy ja mam przewidzenia czy mój monitor oszalał i wyświetla inne zdjęcie Niepozorny to jest chyba ostatnie słowo które może opisywać r34. Już z wyglądu widać że to bestia. Bardzo długa i szeroka maska świadczy o tym że pod spodem znajduje się jednostka napędowa, która może być wykorzystywana w małych samolotach
źle mnie zrozumiałeś nie chodziło mi o ogólny wygląd ale o tuning który nie różni się za bardzo od fabrycznego samochodu i gdybyś spotkał takiego skylina na parkingu pomyślałbyś że pod maską siedzi przerobiony silnik bo ja raczej pomysłałbym że założyli mu tylko pakiet nismo i fajne fele ponieważ większość skylinów które mają tuningowane silniki z wyglądu też są dość mocno tuningowane i dlatego napisałem że jest nie pozorny
mam nadzieję że zrozumiałeś o co mi chodziło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.