Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline Pomogła: 9 razy Wiek: 17 Dołączyła: 16 Cze 2007 Posty: 344 Skąd: Stęszew
Wysłany: 2007-07-09, 12:49 Dodge Charger
Samochód, który ma 900 koni na pewno robi wrażenie, a tym bardziej gdy za kierownicą znajduje się Dominic
Młoda [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-09, 12:54
Dominic + dodge = to niesamowite wrażenia. Swoją drogą ciekawe czy Vin po zejściu z planu też jeździ jak szybki i wściekły czy zamienia się w grzecznego kierwoce jeżdżącego zgodnie z przepisami...! :-)
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Lancer Evo IX Pomógł: 12 razy Wiek: 19 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 719 Skąd: Stęszew
Wysłany: 2007-07-10, 22:19
Potężna bryka, jak wszystkie amerykańskie mięśniaki, bardzo lubię takie samochody, stare, ale jare, a jak jeszcze stanął dęba, w F&F, a Supra ledwo ledwo go dochodziła, to było coś! :->
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline Pomogła: 9 razy Wiek: 17 Dołączyła: 16 Cze 2007 Posty: 344 Skąd: Stęszew
Wysłany: 2007-07-11, 12:17
eclipse napisał/a:
Vin już pewnie ma niejeden mandat na koncie...
Vin jeździ raczej przepisowo, bo gdyby tak nie było to media na pewno by się tym zainteresowały ;-) Zresztą Vin to aktor i wcale w życiu prywatnym nie musi być taki jak w filmie ...
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 7 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 672 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2007-08-19, 17:12
Supra na nosie jechała tak jak Charger bez!!!! to po prostu potwór.
bartek959 [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-22, 14:42
Kocham muscle cary, a ten jest oszałamiający. Pod koniec filmu dosłownie płakałem, gdy uderzył w ciężarówkę i się zniszczył :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Młoda [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-24, 10:16
Nie no wiadomo trochę żal autka, ale z płaczem to chyba przesada... To jak reagujesz jak ginie Twój ulubiony bohater?? ;-)
A swoją drogą ile potrzeba nakładu finansowego żeby nakręcić taki film. Przecież takie samochody jak autko Vina np kosztują majątek! :-o
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline
Wysłany: 2007-12-01, 20:59
Mi on przypadł do gustu i znalazłem bardzo interesujące zdjecie :
Zwróćcie uwage po te "podnośniki" pod nim , czyli to te podnosniki go podniosły ;/
I mam pytanie odnosnie tego cara z filmu :
Czy to prawda ze to auto powstało w 1 egzemplarzu na świecie ?
A tak to mi sie podoba.
Lukasgt5 [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-03, 15:52
Wiciu1996 napisał/a:
Czy to prawda ze to auto powstało w 1 egzemplarzu na świecie ?
Jednym egzemplarzu ?? ?? ??
Do samego filmu skasowali 14 . . . . .
Dla przykładu:
Inne auto rusza na "dwóch kołach", inne się ściga, inne uderza w ciężarówkę a jeszcze inne spada za ciężarówką . . . . . .
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline
Wysłany: 2007-12-24, 09:29
To jakies glupoty napisal jakis n00b
PS.Sorka za tamto , nie widzialem tego tematu ;/
migdallo [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-02, 20:29
Młoda napisał/a:
Dominic + dodge = to niesamowite wrażenia. Swoją drogą ciekawe czy Vin po zejściu z planu też jeździ jak szybki i wściekły czy zamienia się w grzecznego kierwoce jeżdżącego zgodnie z przepisami...! :-)
Mam pytanie dlaczego u mnie w filmie powiedział że to MUSANG[u]Z DETROIT!!!!!!!!!
[ Dodano: 2008-01-02, 20:50 ]
Kocham ten wóz ale myślałem że będzie miał lepsze osiągi !!!!!!!!!!
Maksymalna Prędkość: 233 km/h (145 mile/h)
od 0 do60 mile/h: 4 sekundy
Ćwierć mile/h przejeżdża w : 11 sekund
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.