Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline
Wysłany: 2008-01-28, 17:53
Joł wszystkim. Skyline R33 to prawie najlepszy Skyline jaki zrobili (mój ulubiony to R34). Piękna sylwetka, tylny napęd*, ideał do driftingu, Po prostu cudo.
PS. To mój pierwszy post
*Oczywiście z R34 też można zrobić tylnonapędowca, robiąc przeszczep półosi z modelu GTS.
Ulubiony Samochód: Nissan Silvia Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 551 Skąd: Kostrzyn Wlkp
Wysłany: 2009-02-19, 19:09
Cytat:
wersja z II jest ładna
E, tam może i ładna ale na bank brzydsza od tej, R34 już na samym początku przegrywa z R33 który jest najładniejszym Skylinem. Żółty kolor lepiej się prezentuje i ma ładniejsze naklejki, a łagodne body z klasycznymi felgami = Miodzio
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline
Wysłany: 2009-06-13, 10:30
jak dla mnie GT-R jest cudowny. gdzieś czytałam artykuł o Nim i w nagłówku było 'Król powraca', więc jednak coś ma w sobie, że wszyscy go uwielbiają R34 jest trochę bardziej, hm, drapieżny? a GT-R bardziej subtelny... No, cholerka, teraz to mam dylemat pomiędzy Suprą, GT-R a R34. !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.