Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 10 razy Wiek: 27 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 414 Skąd: Marienwalde
Wysłany: 2007-07-13, 13:22 Acura Integra
Tak prezentuje się Acura Integra Edwina w świetle dziennym.
Wysłany: 2007-07-13, 14:28
Edwin jak na gościa z którym za bardzo nikt się nie liczył w wyścigach ma niezłe autko. Jednak skoro nie liczył się za bardzo w wyścigach tzn. też że jego gablota to nie jest żaden ósmy cud świata tylko po prostu ładnie stuningowane autko. Jak dla mnie wizualnie ładne ale nic poza tym.
Ulubiona Część Filmu: III
Ulubiony Samochód: Dodge Charger
Wysłany: 2007-07-13, 22:00
Ten samochód jest taki se! Na zdjęciu wygląda jak plastikowy i te kolory. Ale patrzeć sie da
Wysłany: 2007-07-18, 17:45
Co do samochodu!!
To ogólnie mi sie nie podoba:O:O:O
Taki troche za bardzo czerwony.
Pozdro
Lukaser [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-18, 17:51
młoda napisał/a:
Edwin jak na gościa z którym za bardzo nikt się nie liczył w wyścigach ma niezłe autko. Jednak skoro nie liczył się za bardzo w wyścigach tzn. też że jego gablota to nie jest żaden ósmy cud świata tylko po prostu ładnie stuningowane autko. Jak dla mnie wizualnie ładne ale nic poza tym.
"To nie bryka jest ważna, tylko kierowca."
Gablota może być świetna ale może poprostu talent Edwina był marny ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.