Ulubiona Część Filmu: II
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Lancer Evo VII Pomógł: 3 razy Wiek: 16 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 261 Skąd: Z Camp Nou ! ;>
Wysłany: 2008-05-04, 14:27
Yyy jakbyś nie wiedział to to jest "Forum Fanów F&F" A nie tylko motoryzacji , ty również najpierw coś pooglądaj i dopiero krytykuj a nie że wyciągasz złe wnioski...
_________________ Need For Speed : Most Wanted
THE BEST ! ! !
Camil [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-04, 20:32
Czytalem. Uwierz nikogo nie chce obrazic. Poprostu fajnie by bylo jakby forum wskoczylo na wyzszy poziom co jest mozliwe bo uzytkownicy sa w stanie wedlug mnie. Warto sprobowac.
pzdr
Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 7 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 672 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-07-04, 19:57
Camil napisał/a:
Witaj kolego,
Radze Ci ogarnij zycie i poczytaj nieco, podotykaj silnikow, obejrzyj je. Potem pisz czego to bys nie wlozyl do swojego auta. Bo ja jestem ciekaw jak silnik i skrzynie z tylno napedowca wlozysz do przednionapedowca? Samochod bedzie mial lekko jakies 5m szerokosci a i tak nie polaczysz skrzyni z polosiami i mostem. Prosze jak chcecie rozmawiac o takih rzeczach to myslcie przy tym. Krzywdzicie fanow motoryzacji, jesli tez chcecie nalezec do tego grona to poczytajcie prawdziwe fora motoryzacyjne, rozbierzcie jakis silnik, stuningujcie go itp.
pzdr
Fajnie że znasz się na silnikach ale one nie są najważniejsze na tym forum, więc lepiej się zachowuj bo dopiero zawitałeś w grono usherów tego forum... sry za OT
Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Mazda RX7 Veilside
Wysłany: 2010-01-11, 15:46
Mam pytanie czy to co mówił Tran w swoim grażu do Teda ("na SR20 NISSANA można sporo zarobić przed wyścigami"),czy SR20 to jest jakiś silnik czy model Nissana.Proszę o odpowieć.
Ulubiona Część Filmu: II
Ulubiony Samochód: Dodge Charger Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 392 Skąd: WWA
Wysłany: 2010-01-11, 16:57
Dokładnie to jest SR20DET, czyli:
SR - oznaczenie rzędu do którego ten silnik należy (w tym przypadku senior)
D - Dual Over Head Cam - Podwójny wałek rozrządu (skr. DOHC)
E - Electronic Fuel Injection - Elektroniczny wtrysk paliwa
T - Turbochargered - Turbo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.