Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline
Wysłany: 2009-05-15, 12:17 (KUPIĘ)Szybcy i Wściekli Edcja Specjalna nie kolekcjonerska.
Czy jest ktoś w posiadaniu Szybkich i Wściekłych Edycji specjalnej tam gdzie jest np: Trick OUT import car, przejscie do 2 czesci inne rzeczy której nie ma wersja kolekcjonerska.
Jestem chętny by ktoś kupił ze strony universal wersje amerykanska nowa! Cena do ustalenia
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 7 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 672 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2009-05-15, 15:35
WoKds napisał/a:
Jestem chętny by ktoś kupił ze strony universal wersje amerykanska nowa! Cena do ustalenia
Po tym zdaniu nie wiem już czy Ty chcesz to sprzedać czy kupić. Jeśli chcesz kupić to nikt Ci tu tego nie sprzeda bo u nas w kraju to jest biały kruk ale jeśli chcesz sprzedać to ja wyrażam zainteresowanie
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline
Wysłany: 2009-05-16, 13:15
Z tą stroną Universal to chodzi mi o to że ktoś kupi oryginał ze strony(nie koniecznie musi to byc strona Unversal tylko jakis inny serwis ktory tą wersje plytowa posiada), a następnie np wyśle mi za pobraniem.
Ulubiony Samochód: Mitsubishi Eclipse Pomógł: 7 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 672 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2009-05-16, 15:21
WoKds napisał/a:
a następnie np wyśle mi za pobraniem.
Pogięło Cie Ktoś ma to kupić a potem Ci to wysłać za pobraniem? Czyżby Bóg nie dał Ci na tyle inteligencji żebyś sam mógł sobie kupić film w internecie? Czemu ktoś ma to robić za Ciebie?
Wysłany: 2009-05-16, 15:31
MasterTM napisał/a:
Jak ktos mu to kupi
No co Ty Master - myślisz że ktoś dałby własną kasę żeby kupić film zupełnie nieznanej osobie??? Temat kompletnie bezsensu, myślę że jest odpowiedni do zamknięcia.
P.S. WoKds jak chcesz zrobić taki numer to napisz na czaterii bo tam są ludzie twojego pokroju
Wysłany: 2009-05-16, 17:36
Cytat:
no nie moge zakupic do polski dlatego bym tego nie pisal pomysl koles
Skoro Ty nie możesz to czemu ktoś inny by mógł Ach no tak zapomniałem przecież wszyscy poza Tobą mieszkają w Stanach a nasi ojcowie mają sklepy z filmami DVD (oczywiście tylko z serią F&F).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.