Ulubiona Część Filmu: I
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline Pomogła: 9 razy Wiek: 17 Dołączyła: 16 Cze 2007 Posty: 344 Skąd: Stęszew
Wysłany: 2007-08-15, 15:09 Re: honda prelude
mich_bra napisał/a:
brian jeździł też hondą prelude. Mało osób o tym wie a le wystarczy obejżeć wprowadzenie do 2 części "szybkich". Podaje link:
Prolog można zobaczyć również na naszej stronie : klik
A co do samochodu to fajny wóz jednak nie był on tak stuningowany jak reszta aut z filmu ;-)
Agresor [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-15, 16:29
A czy czasem zastanawialiście się czasem dlaczego na początku 2 Fast 2 Furious nie zarzucili tego prologu?:> Jako Intro w filmie? Wiele fanatyków zadaje sobie pytanie "...Skąd Braian wziął tego Skyline'a" a połowa z nich nawet nie widziala ani nie słyszała o tym filmiku z youtube
Ulubiony Samochód: Nissan Skyline Pomogła: 9 razy Wiek: 17 Dołączyła: 16 Cze 2007 Posty: 344 Skąd: Stęszew
Wysłany: 2007-08-15, 16:48
Agresor napisał/a:
A czy czasem zastanawialiście się czasem dlaczego na początku 2 Fast 2 Furious nie zarzucili tego prologu?:> Jako Intro w filmie? Wiele fanatyków zadaje sobie pytanie "...Skąd Braian wziął tego Skyline'a" a połowa z nich nawet nie widziala ani nie słyszała o tym filmiku z youtube
Ten prolog był umieszczony na oryginalnym wydaniu DVD Za Szybkich Za Wściekłych :-)
Agresor [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-15, 16:58
A to teraz wiem dlaczego piratom nie dali tej satysfakcji.. :lol:
Wysłany: 2007-08-15, 17:02
Agresor napisał/a:
A to teraz wiem dlaczego piratom nie dali tej satysfakcji.. :lol:
Czasami warto kupić oryginalną płytę, bo zawsze dołączane są do filmu jakieś dodatki jak np. wypowiedzi twórców, sceny niewykorzystane w filmie, czy też wspomniany prolog ;-)
Agresor [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-15, 17:09
Ale biorąc pod uwagę moją i Twoją wypowiedź mało jest osób które kupiłyby oryginał jeżeli sam film już dostępny jest w sieci p2p torrent itp. Głównie z jednego powodu bo drogo i nikomu sie nie chce wykładać parędziesiąt złotych więcej po to tylko by zobaczyć same dodatki:P bo załóżmy film już ktoś ma
dom [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-14, 19:49
nawet jest spoko
Zurich [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-21, 16:22
Witam mam do was takie pytanie: Czy to na pewno jest Honda Prelude, bo mi się wydaję że to jest Mitsubishi 3000gt...
dom [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-22, 10:25
jednak masz racje napisz do admina żeby to zmenili
NitroX [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-14, 16:39
no własnie pewnie przeczytałeś tytuł prelude i myślałeś ze to jest honda a tak naprawde to był mitsubishi 3000gt
migdallo [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-02, 16:29 Re: Honda Prelude
mich_bra napisał/a:
brian jeździł też hondą prelude. Mało osób o tym wie a le wystarczy obejżeć wprowadzenie do 2 części "szybkich". Podaje link:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za tresć postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiacej prawo, zostana przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiazań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.